"Under your spell"

Such a pretty color. Plockade upp denna igår när jag handlade på coop, har läst mycket positivt om Wet n Wild's megalast. Bland annat att nagellacket ska hålla i sex dagar! Vore ju inte helt fel eftersom dom bara kostar 59kr:)







2014.05.25

Har inte speciellt mycket bilder från helgen eftersom jag lyckades totalförstöra skärmen på min iphone:( 

I fredags byggde jag iallafall ihop min utesoffa. Jäklar vilket fantastiskt köp! Sedan på kvällen så var vi ett gäng som både för och efterfestade hos mig:) En svinrolig kväll=hemsk bakfylla.. Så i lördags stannade jag hemma och såg mitt Real Madrid vinna Champions league istället!!!! Och eftersom jag var ensam så tog jag ut min lycka på katterna, som förmodligen tyckte att jag var dum i huvudet haha:D







Concealer och i-landsproblem

Måste börja med att säga WOW, den här concealern alltså. Fruktansvärt bra!

Åkte på Ica maxi för att köpa den +hämta ut medicin eftersom jag igår upptäckte att mina cellgiftstabletter var slut. Tänkte ungefär "äh, borde inte vara någon större fara om jag missar att ta den EN dag". Haha i was wrong. Det har verkligen runnit svett av mig hela dagen och väl inne på apoteket trodde jag nästan att jag skulle svimma. Och i kombination med min astmaspray(som man blir skakig av)så klarade jag knappt av att slå in koden när jag skulle betala. Jaa herregud, dom som såg mig måste ju ha blivit bra fundersam.. Såhär i efterhand kan jag skratta åt saken, men det var fan inte roligt just då kan jag lova:)





2014.05.17

Dags för helginlägget igen då:) Känns lite skrämmande att det har varit så många bra helger i rad nu. Jag är ju en sån som inte riktigt kan njuta av att saker och ting går bra, väntar bara på att något dåligt ska hända jämt. Haha lite fucked up är man ju. 


I fredags drack jag iallafall med Joar innan vi drog ner på krogen. Och i Lördags hade vi väldigt trevligt hemma hos Linn i hennes studentkorridor. Men det som gjorde kvällen fantastisk var att jag äntligen blev vän med en ovän! 








2014.05.11

Sjukt rolig helg med sena efterfester på både fredag och lördag:) Lite överdriven alkoholkonsumtion i lördags, men är det bartömning så är det! haha



















Vit helg

Det här är det enda jag har shottat i helgen! Blev sjuk i torsdags och självklart så satte det sig i lungorna på mig.. Men det var ganska nice med en vit helg, tror inte att jag har haft det sedan mitten av februari.

Hittade dessutom inspiration till att skriva lite musik igen. Måste vara bra över två år sen sist! Tänk vad man kan åstadkomma när folk beter sig som assholes:) 





Valborg

Jag bestämde mig för att ha fest hemma hos mig. En riktigt trevlig kväll, eller iallafall fram till sisådär klockan 4 på morgonen. Det blev lite för mycket folk där ett tag men what the hell:)