Påssjuka

Jag fick kläder och kissarna en påse, alla nöjda och glada!


Coconut

Igår gjorde jag eget kokossmör, fruktansvärt enkelt! En påse(200g)kokosflingor, ner med den i matberedaren sedan mixar man i 5-10 minuter tills flingorna blir till en smet. Klart! Provade också nya Fun light stevia, pear/kiwi. Sjukt god:)



Music

Två sköna låtar ni borde lyssna på om ni inte gjort det innan:)


Eget kylskåp!

Wihoo! Jag har fått ett "eget" kylskåp hemma:D Vi får typ aldrig plats med allt i vårat vanliga kylskåp även fast vi rensar det varje vecka. Speciellt då mina grönsaker tar jättemycket plats. Så mamma och pappa ställde in ett till kylskåp med frys i matrummet där jag kan ha mina nyttiga saker! Lite fult att pappa ska ha sina 6-pack lättöl där dock, haha.. Tog ut dom när jag skulle fota. Har inte handlat än på hela veckan så det är fortfarande lite tomt, men det ska jag ändra på imorgon.


Weekend


Ahmnamnam

Hämtade ut mitt paket idag med proteinpulver. Cappuccino-smaken är så sjuuukt god! Den är min favorit:)



Snapshots


What the fuck

Köpte ett linne igår som jag tänkte ha på mig ikväll när jag ska ut. Provade det precis och ser detta till min stora förskräckelse:| Min pacemaker står ut typ 5cm!! Ser ju helt efterblivet ut. Så blir definitivt inget linne ikväll..



x2

Har varit duktig och kört två pass idag. Missade axlar/armar igår eftersom jag fick ont i magen av proteinfluffet, så gjorde det idag på förmiddagen istället:) Nu ikväll blev det ben/rumpa, fyfaaan vad single leg squats(med 15kg på axlarna)tar bra! Helt klart min nya favoritövning. Ska dock vara glad om jag kan gå imorgon haha.. Men det löser sig nog, brukar tycka att träningsvärken känns mindre när man har klackar på sig faktiskt.


Dumma fluff

Skrev ju för ett tag sen här på bloggen att jag skulle prova äta ägg(varit allergisk mot det i över 10år) men har inte vågat göra det, förrän idag. Big mistake! Slängde i en äggvita i mitt proteinfluff, åt bara 1/3 del. Först var det ingenfara men nu efter ca en timme så har jag så sinnessjukt ont i magen.. Ligger i soffan i fosterställning och önskar att jag vore död.



Proteinpulver

Har bara hunnit prova onewhey isolate "milk chocolate", första klunken tyckte jag var asäcklig haha, men sen blev den bättre och bättre faktiskt. Min storebror från Karlstad som är hemma och hälsar på nu hade mycket godare proteinpulver med sig dock, också utan kolhydrater fast hälften så billig!



Stolt men aldrig nöjd

Helt sjukt att jag vissa dagar faktiskt tänker "har det verkligen blivit någon skillnad sedan jag började träna?!" Det har det och det vet jag ju! Har gått från storlek S-M till XS, kan ju inte direkt bli så mycket mindre. Så dumt att man ens tänker sånna tankar ibland, att det inte blivit tillräckligt stor skillnad för att jag "inte tränar tillräckligt hårt" trots att jag tränar 6 dagar i veckan haha.. Är ju garanterat inte ensam om att tänka så heller, därför jag skriver om det.

Känner dock att jag inte behöver gå ner mer i vikt nu, så ska fokusera på att fortsätta bygga muskler. Ska in på coop ikväll och hämta ut paket från Fitnessguru, har beställt massa smakprov på deras proteinpulver:)


Jävla oflyt

Min iphone har gått sönder:'( helt från ingenstans så blev wifi "gråtonat". Jag har följt alla guider på google men inget hjälper så det betyder att något inne i telefonen gått sönder(står det). Mamma tyckte för några veckor sen att vi borde köpa en ny eftersom jag har haft den här i snart tre år men mitt svar blev "det behövs inte, den här funkar fortfarande finfint". Men nu blir det en ny iallafall, skönt att slippa alla sprickor på skärmen också.


We can't stop and we won't stop

Hade skitroligt i lördags. Svenssons öppnade(äntligen!) och det var även Petras sista helg i Härnösand. Efter 20 fantastiska år tillsammans så skiljs vi åt, umeå ligger ioförsig bara två timmar bort med tåg, men endå!

 


Real fastfood

Så jävla gott och tar inte ens tio minuter att fixa! Brukar blanda 80g bulgur med en eller två burkar tonfisk(två om jag tränat innan)



HAHA

 


Time for change

Nä, nu jävlar! Dags för lite förändring, har stannat upp lite vilket är normalt efter 3-4 månaders träning så nu gäller det att chocka kroppen. Tyngre vikter, mer cardio, mindre kolhydrater, mer vatten, mindre frukt, mer grönsaker.

Påtal om förändring så fick jag reda på idag att Linn flyttar tillbaka till Härnösand i höst, phucking awesome:D