Ägg

Imorgon ska jag prova att äta ägg. Har varit allergisk mot det sen jag var 8 år, provade att äta det flera gånger i högstadiet vilket resulterade i riktiga jävla magkramper(tänk er mensvärk x1miljon!)

Känns som att allt skulle bli liite lättare ifall det funkar, eftersom ägg är en sån himla bra proteinkälla och är så nyttigt. Älskade omelett när jag var liten men kommer inte ens ihåg hur det smakar nu, och pannkaka vet jag inte heller hur det smakar:( Samtidigt är jag så jäkla nervös och rädd för att jag ska dom där magkramperna från helvetet.. Håll tummarna för mig please!


Dagens shopping

Ursäkta att det är mycket om träning nu på bloggen, eller nä, tänker inte be om ursäkt för det faktiskt. Har inte så stor lust att göra annat atm. Orkar inte vara med någon, orkar inte prata med någon.

Har varit en snabbis i stan och handlat idag med mamma och tränat totalt 90min. Imorgon ska jag upp tidigt för ännu ett läkarbesök i sundsvall, dom ska ta en bit slemhinna ur näsan på mig:s gjorde det provet för någon månad sen men det blev ogiltigt för att jag var förkyld och snorig då.


Jordgubb/spenat smoothie

Ännu ett smoothieinlägg!

25g eller mer, spenat
100g jordgubbar
1dl osötad juice
1dl yoghurt 0,05%


Proteinsmoothie

Gjorde en proteinsmoothie efter 60 minuter på crosstrainern. Blev så jääävla god! Rekomenderar Icas "smoothie" frusna bär, kommer i 4 påsar med 125g i varje påse och kostar bara 25kr:) Gör smoothien rätt tjock, då mättar den bättre!

50g yoghurt skogsbär 0,05%
100g lätt kvarg
125g frusna bär
1/5 dl mjölk


Come to mama!

Beställde den här jackan igår, 250kr på hm's rea!


Food porn

Special K med mango, så JÄVLA gott att jag dör!

Synd bara att mangos är hala, mjuka och dumma(dvs omöjliga att skala).


Chloé<3

Haha sååå söt!


Morgonmys