Lillasyster of the year

Sitter i min storebrors lägenhet i stan nu och väntar på mamma som skulle jobba några timmar. Var och lämnade prover tidigare och för att jag var så duktig så ska vi svänga in på h&m en snabbis:) Passade på att diska och städa lite medans jag endå är här, då blir nog storebror glad! 
 
 


Rabattkoder ftw<3

Dragkedjan på min väska gick sönder i lördags-.- Har haft den i mindre än en månad, vilket suger som fan.. Så nu beställde jag precis en ny från h&m, googlade och hittade två rabattkoder så den blev sjuuukt billig. 189kr inklusive frakt OCH postförskott! Sweet.


Stadsfesten day two

Började kvällen hos Angelica med Sandra, det var även några gamla vänner där så det var skitroligt! Vid nio drog vi ner på stadsfesten och hinkade i oss massa öl i öltältet och mötte upp Emz för att fira hennes tjugoårsdag efter tolvslaget!

Det var dock rätt dåligt med folk inne på området men det gjorde inte så mycket! Hade svinkul iallafall:)

 

 


Stadsfesten day one

Fyfaan vad kallt det var ute igår! Icona pop var 40 minuter försenade och jättedåliga live:( Konstigt ljud och falskt, blev sjukt besviken..

Hade iallafall trevligt med Felicia innan:) Gosade med hennes lilla bebiskanin, så söt att mitt hjärta smälte!

 

Finbesök

Vaknade för ca en timme sen av att jag inte kunde andas, ovanligt.. Men trots dubbla inhalationer +massvis astmaspray så ville det inte ge med sig, så mamma fick ringa ambulansen som kom och gav mig akutkortison. Fett klantigt av oss att inte ha det hemma som vi brukar! Det är även andra gången ambulansen får komma den här veckan, är nog bara en tidsfråga innan jag blir inlagd på sjukhuset igen.. Tänker dock försöka dra ut på det så länge som möjligt:p


Kärt återseende

Wihoo! Mina översta magrutor har börjat titta fram, har inte sett dom sedan jag gick fotbollsklass på högstadiet.


Tänkte köra ett benpass idag men tror faktiskt att jag ska köra lite mage också, några övningar iallafall:)


16/7-13

Gud vad lång den här dagen har varit.

Glömde även bort att äta middag, det har seriöst ALDRIG hänt förut! Så nu har jag iallafall slängt i mig lite tomater och kött och ska strax köra ett gympass, axlar och armar:)

Bild från Broöppning i lördags, jag och Sandra!


13.07.11

Åkte ner till sundsvall en sväng idag med mamma och storebror och passade såklart på att gå in på h&m i birsta:) Det blev två basic långärmade tröjor, en tshirt och en sjuuukt fin klänning! Röd med spets upptill och bak på ryggen, tänkte slänga upp en bild på den senare.


Shopping

Har fått en liten obsession av h&m's basic långärmade tröjor. Hade redan en militärgrön, en vinröd och en ljusgrå som jag köpte på rean för någon vecka sedan. Igår köpte jag sex stycken till för bara 300kr! +ett halsband. Perfekta färger till hösten och dessutom svinbilligt:)


Progress

Är väldigt stolt och nöjd med mig själv. Nu ska det bara byggas lite mer muskler! Var ju inte direkt "tjock" innan, mest bara out of shape och åt riktigt dålig mat.


Viktnedgång handlar 80% om vad du äter och 20% hur du tränar, kom ihåg det!


20årsfest

Hade svinroligt i lördags. Vi firade Sandra hemma hos henne och sedan blev det hamnkrogen. Avslutade kvällen med felicia och några killkompisar. Haha jag blev trött på att gå och fick felicia att dra runt mig på en vagn som man använder till lastpallar!

Fick dock lite ångest igår när jag vaknade och såg att jag skickat ett sms fel.. Det skulle till felicia men full som man var så hade jag råkat skickat det till en killkompis som varit med oss hela kvällen. Oh well, tur att det inte stod något olämpligt i smset iallafall:)




Icona pop

Fan vad kuuuuung! Icona pop spelar på stadsfesten i år. Hade ingenaning om det förrän jag läste det tidigare idag, woh-fucking-hoo.

"Nights like this" är min favoritlåt.


Uppe med tuppen

För att fixa mammas hår inför Krantz Challenge, klockan 12 på Mellanholmen!

 


Necklace

h&m, 99kr.
 

Bloggar jag läser

Shit vad dåligt jag har uppdaterat på senaste tiden. Har varit trött och utan ork efter operationen +förkylning. Men nu ni!
 
Jag har skrivit väldigt lite om träning också ser jag. Något jag gör för att hålla motivationen uppe är att läsa massa träningsbloggar! Medans jag läser dom blir jag sjukt sugen på att träna, också gillar jag att lära mig mer om mat och träning hela tiden. Så tänkte dela med mig av några bloggar jag läser:
 
http://linneatheodorsson.myshowroom.se
 
http://argetfit.se/argetfit/sara-back
 
http://squats.shapemeup.se/
 
http://allaboutfitness.shapemeup.se/
 
http://dontstop.myshowroom.se/
 
http://www.nattstad.se/Fitnessjulia
 
http://idasfitness.se/
 
http://elisasvensson.devote.se/
 
http://fitnessnilla.devote.se/
 
http://svettlukt.myshowroom.se/